yeni bir yaşına basarken, mumları üflerken, dilek tutarken, bizleri unutma doğum günün kutlu olsun
Ne kadar yasadigin degil nasil yasadigindir önemli olan.Dogum günün kutlu mutlulugun Nisan yagmuru kadar bol olsun, her günün en mutlu günün olsun.Daha nice mutlu yillara, iyiki dogdun...
nice mutlu yillara dogum günün hatrina unutmak zor olsada arama bundan sonra...
senin dogdugun gün yagmur yagiyordu ama bu yagmur degildi yildizlar agliyordu çünkü:en güzel yildiz gökyüzünden ayrilip dünyaya doguyordu.iyiki dogdun ...A$KIM...!!!
GÜLMEK SENiN iÇiN BiR TUTKU OLSUN,BiR GÜN AGLARSAN O DA MUTLULUK OLSUN DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.
Dogum gününde yalniz olmak nedir bilirmisin sen,ben hep sensizim ama olsun, ben senin hayalinle ya$iyorum sevgilim.
Hani bir selam beklersin ya uzaklardan kimden olursa olsun... Unutulmami$im dersin ya.. i$te bu slm sana seni unutmayandan olsun. Slm özlenmesi en güzel insan DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
Sen bugün doğdun yarın öleceksin. senin adın bugün kondu sonsuza kadar ölmeyecek.önemli olan adını yaşatmaktır.sadece onun için yaşamalısın
TUM KAINATI SANA DOGUM GUNU HEDIYESI OLARAK VERMEK ISTERDIM AMA SANA SADECE SEVEN KALBIMI VEREBILIYORUM. NE OLUR ONU KABUL ET. DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN
Biraz SANS, biraz SEVGI ve SABIR, birer parca zaman, BASARI ve MEMNUNIYETI de eklersek malzemelere, hepsini karistirip senin icin uzun ve dileklerinin gerceklestigi bir \"HAYAT PASTASI\" yapabiliriz sanirim... NICE YASLARA!